Velkommen til Sømna Hornmusikk sin drømmekonsert i Sømna allbrukshus på Berg.

 

Vi har satt sammen en fengende konsert av Norske topp-hits fra de siste 3-4 tiår. Det er musikk vi er stolt av og som vi alle har et forhold til. Vi vil vise at hornmusikk er noe annet enn 17. Mai og marsj musikk. Norge har vunnet melodi grandprix 2 ganger, og vi håper vår versjon begeistrer deg like mye som oss. 

 

Dere vil få høre musikk av blant annet:

·  Vamp

·  Åge Aleksandersen

·  Halvdan Sivertsen

·  Alexander Rybak

·  A-HA

·  Alf Prøysen

·  Jan Eggum

·  Dum Dum Boys

 

I tillegg til hornmusikken deltar:

 

Vegard Benjaminsen:

25 år og kommer fra Brønnøysund. Jobber som hardt arbeidende kokk i Nordsjøen. Startet sin musikalske karriere som trommis i Nordhus musikk korps, der var han i 5-6 år før han fant ut at rockemusikk var mye artigere. Har vært med i forskjellige bandsammen­setninger i ungdomstiden, som Filter, Grand og nå sist Stearinlys kvartetten. Er nå i dag mest aktuell som vokalist i rockebandet For Anledningen.

 

Steffen Franco:

3 år yngre enn Vegard. Startet sitt fantastiske liv i Namsos, men flyttet som 5 åring (tror han) til Brønnøysund. Jobber som ambulanselærling og stor trives med det. Startet også opp som trommis i 12 års alderen men ble etter hvert å se på scenen, til høyre for Vegard.

 

Marte Myren:

..er nettopp passert de 30….

Startet sin musikkarriere bak et orgel, så piano for så å fortsette i Terråk skolekorps. På ungdomsskolen valgte hun band som valgfag og vokal ble hennes greie. Har vært aktiv i kor og som dirigent for gospel en periode. Hun synger en del i bryllup og begravel­ser. Jentegruppa ENJOY startet hun og 4 venninner i 2008, men de har for tiden en liten pause. Gleder seg til å være med i Typisk Norsk.

 

Aleksander Szewczyk:

Elev i 10 klasse og allerede med i flere band: Adrenalin og ???. Aleksander er en stødig bassist og vi er glade for å ha han med.

 

John Arne Baustad:

18 år, oppvokst ved Sømnas farligste sving; Baustadhammarn. Gitarist og bassist i flere band, blant annet Crystal Jam og er ofte på scenen sammen med Marit Kvalø og Elise Strømberg Mærlie. Går på videregående skole i Brønnøysund og har vist seg som en musi­kalsk multikunstner.

 

Marianne Stensland:

De fleste kjenner Marianne som en meget habil pianist og vår kulturskolerektor stiller velvillig opp. Sømna Hornmusikk setter stor pris på hennes deltakelse.

 

Harald Einvik:

.. er hornmusikken faste trommis og håndterer det meste som skal slås på.

 

Til sammen blir dette regelrett en fantastisk blanding av heftige storbandrytmer og tåredryppende ballader..

 

Sømna Hornmusikk med venner ønsker dere alle hjertelig velkommen, vi gleder oss.